Op vakantie met uw eigen paard. Elk moment van de dag bij uw dier kunnen zijn. Dat is wat wij ruiters of menners willen bieden. En omdat uw paard uw kostbaarste bezit is, wilt u dat die het ook naar de zin heeft.

We hebben een apart stalgebouw met daarin vijf ruime boxen. Er is plek om de paarden te poetsen of te wassen en om uw spullen op te bergen. Bij goed weer bieden wij weidegang aan, dit in overleg met ons. De stallen staan tussen de twee vakantiehuisjes in, wat uitnodigt om uw paard vaak te bezoeken. Het voelt als uw eigen prive-stal.

De paarden staan op koolzaadstro en de stallen worden elke dag door ons uitgemest. Als voer hebben wij hooi en Havens basisbrok beschikbaar. Wij doen voor u de ochtendvoering zodat u kunt uitslapen.

De weilanden voor de gastenpaarden ligt vooraan, zodat u de paarden dicht bij heeft. Het kan opgedeeld worden met schriklint, omdat niet alle paarden zomaar bij elkaar gezet kunnen worden.

Er is een mogelijkheid om in overleg een les te volgen bij een van onze eigen instructeurs. Neem hiervoor contact met ons op, dan kunnen wij kijken of er in de periode dat u bij ons verblijft een afspraak te maken is. Voor de lessen hebben wij de beschikking over een 20×40 rijbaan met een Swanenberg bodem. Wat inhoudt dat wij in vrijwel alle weersomstandigheden een goede ondergrond voor het rijden kunnen aanbieden.

Zowel Vaassen als het nabij gelegen Epe liggen in een gebied waar veel paardenliefhebbers wonen, en waar het tegelijkertijd nog rustig is. Het ligt ook aan de Veluwetrail en daarom is het bij uitstek geschikt voor een ruiter- of menvakantie. Deze route wordt duidelijk aangegeven door middel van een knooppunten-systeem. En als u wilt lunchen onderweg heeft u keuze uit drie horeca-gelegenheden langs de route. Meer informatie hierover vindt u op www.paardenroute.nl of op onze pagina links.