WIJ HETEN JE WELKOM!

Als trotse eigenaren van Bed en Stal heten we je natuurlijk van harte welkom en stellen we ons graag even kort aan je voor. Wij zijn Karin en Dick, ouders van twee fantastische kinderen, een lieve schoondochter met twee heerlijke kleinkinderen. Eigenlijk is het vooral de droom van Karin geweest om te gaan verhuizen naar de Veluwe. Vooral  de rust , de ruimte en geweldige omgeving spraken haar zeer aan! met daarbij natuurlijk de heerlijke wandel-, fiets- en  ruiterpaden.

Dick

Eigenaar

Ik ben een fervent duivenliefhebber. Grootgebracht op de boerderij van mijn ouders, met mijn broers en zussen. Tussen het vee, het land en de boerderijen. Op onze boerderij had ik al postduiven, ieder weekend vlogen mijn duiven (in de zomermaanden) op wedstrijd naar België en Frankrijk. Dit doet ik nog steeds, tot op de dag van vandaag met veel plezier.

Karin

Eigenaar & gastvrouw

Ik ben opgegroeid met paarden en allerlei andere dieren, mijn jeugd vooral doorgebracht aan/op het strand in Katwijk, met mijn E pony Edward. Dat was toen al mijn grootste passie/liefde, vooral om zonder zadel en hoofdstel over het strand te galopperen! Ik ging als klein meisje van 9 jaar, al met mijn pony naar de Veluwe, heerlijk op ponykamp! Dit waren de leukste vakanties, en dat leuke is eigenlijk nooit meer weggegaan! De liefde voor de paarden is altijd gebleven, tot op de dag van vandaag. Ook mijn honden en katten zijn mij zeer dierbaar.

NATUURLIJK GENIETEN!

In onze bed & breakfast kunt u volop genieten van de mooie omgeving van Vaassen en de Veluwe. Hier vindt u serene rust, ongerepte natuur, culturele attracties en heerlijke restaurants.

Na een lange zoektocht hebben wij hier in het buitengebied van Vaassen onze droomplek gevonden. Onze accomodatie ligt midden tussen de weilanden aan een zandweg en met een prachtig uitzicht op de bossen. Hier komt u vanzelf tot rust door de ruimte en mogelijkheden die de Veluwe te bieden heeft. De Veluwe is immers een begrip met haar uitgebreide routenet voor fietser, wandelaar of ruiter.
Wij hebben flink verbouwd en de boerderij omgetoverd tot een superstrakke locatie met de vakantiehuisjes. Een moderne uitstraling, volledig ingerichte keuken, goede bedden en een eigen terras zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Elk huisje heeft zijn eigen uitzicht om u het juiste vakantiegevoel te geven.

Zelf zijn we fervente paardenliefhebbers en omdat we een extra stallengebouw hebben met zes ruime boxen, is er de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen. De Veluwetrail loopt hier vlakbij en maakt een verbinding met andere ruiterroutes. Daarom is Bed en Stal een ideale uitvalsbasis om mooie lange tochten te maken.

Maar de verscheidenheid aan gasten maakt het voor ons zo speciaal. De mensen die wij hier ontvangen komen allemaal met een andere reden; om te fietsen, te wandelen, paard te rijden, lekker uit eten te gaan, of te genieten van de vele attracties hier in de buurt. Wij zitten bijvoorbeeld vlakbij:

  • Kasteel Cannenburgh.

  • Wellnessresort de Veluwse Bron.

  • Paleis ’t Loo.

  • De Apenheul.

  • Zwembad de Koekoek.

  • Gezinspark ‘t Smallert.

  • Recreatiegebied Kievitsveld.

  • Burnside Cablepark.

  • Attractiepark Julianatoren.

  • Skydive Teuge.

Op deze website kunt u op uw gemak zien wat wij allemaal te bieden hebben en wat er in de omgeving allemaal te doen is. Graag nodigen wij u uit om hier op rond te kijken.

Wij kijken ernaar uit om u snel te mogen ontvangen!

Karin & Dick