index

Golfen

In de omgeving van Vaassen liggen drie mooie golfbanen. Alledrie op ongeveer 20 autominuten rijden. Hier kunt u terecht als u een bezoek aan ons wilt combineren met uw hobby golfen. Waarschijnlijk zit voor u de aantrekkingkracht van het golfen niet alleen in het spelletje zelf, maar ook in het genieten van het buitenzijn in een prachtige ambiance. En wij denken dat dat mooi aansluit op een verblijf bij Bed en Stal.
Houders van een GVB kunnen rechtstreeks een greenfee boeken bij de onderstaande golfclubs. Alledrie de clubs bieden de mogelijkheid tot het volgen van lessen aan. Dus ook als u het nog nooit gespeeld heeft, is dit misschien een uitgelezen kans om de sport een keer te gaan proberen.

Golf Scherpenbergh
In Lieren, tegen Apeldoorn aan, ligt Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Dit is een 18-holes golfbaan met een par-3 oefenbaan. Daarnaast is er ook de beschikking over oefenfaciliteiten zoals een Driving Range en putting green en bunkers. Niet-geoefende golfers kunnen via de receptie van de club een les boeken.
Gasten van Bed en Stal krijgen een gereduceerd tarief voor de greenfee.

www.whcdescherpenbergh.nl / telnr. 055 505 1262

Golfbaan het Rijk van Nunspeet
Via een mooie autorit door de bossen van Vierhouten komt u bij de golfbaan aan. Ook hier kunt u een greenfee boeken voor 18 holes als u in het bezit bent van een GVB. Voor gasten zonder golfvaardigheidsbewijs bestaat de mogelijkheid om een les of clinic te boeken. De kosten voor een individueel dagarrangement inclusief lunch met twee keer een half uur les bedragen Euro 72,50.

www.golfenophetrijk.nl / telnr. 0341 255 255

Veluwse Golf Club
Deze golfclub ligt in Hoog Soeren. Hier kan men van maandag tot en met donderdag terecht met het GVB. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er een minimale handicap gehanteerd van 28. De aanvraag voor de greenfee loopt via het secretariaat.
Als u het een dagje wilt proberen dan kunt u hiervoor contact opnemen met de professional dhr. A.L. van Opijnen. golfpro@veluwsegolfclub.nl . Hij kan eventueel een les of clinic verzorgen.

www.veluwsegolfclub.nl / telnr. 055 519 1275 tussen 9 en 13 uur.


Categorieën omgeving