index

Eten

Wij verzorgen tijdens de overnachting in onze B&B natuurlijk uw ontbijt, in het appartement. De dag wordt goed begonnen. Maar of u nu actief bezig bent of lekker aan het luieren, de dag moet ook goed afgesloten worden. Dat kan, hier in de buurt.

Onze eigen favoriete restaurant is hier vlakbij in het dorp Vierhouten, Herberg Tante Sjaan. Een weggetje dwars door het bos brengt u er naar toe. Daar aangekomen staan Fred Lindenburg en zijn collega's klaar om u te ontvangen. Met veel aandacht voor de sfeer en heerlijk eten. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast en komen er nieuwe gerechten bij. Gelukkig blijven de bewezen lekkernijen telkens weer terugkomen. Dit is het adres om helemaal tot rust te komen tijdens lunch of diner.

Voor de echte fijnproevers hebben wij hier in het dorp Vaassen een heus tweesterrenrestaurant, de Leest. Daar komen wij graag, omdat de ambiance goed is, de bediening kundig en het eten overheerlijk. En dat alles voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Bij het kasteel naast de dorpskern zit restaurant de Cannenburgh in het oude koetshuis. In deze historische omgeving eet u eerlijke gerechten bereid met goede ingredienten.

Rond de markt liggen het eethuis Eekterzicht en cafe de Toren.

Als wij eten afhalen doen wij dat graag bij het Chinese Restaurant of snackbar Kokkie. Of we laten hier een pizza bezorgen.

Iets verderop ligt Apeldoorn. Daar hebben wij sinds we hier zitten lekker gegeten bij restaurant Sizzles, de Heerlijckheyt Het Loo en Wilde Pieters. Maar er zijn er meer, zoals de Brugwachter en Poppe.

Andere eettips kunt u vinden op onze Link-pagina. Voor plaatsen als Deventer, Epe, Nunspeet en in het bos bij Ermelo.


Categorieën omgeving