Loading...
Bed2018-11-30T08:54:45+00:00

Voordat wij hier naar Vaassen aan de Veluwe verhuisden, gebruikten we onze vrije tijd om te reizen en veel van de wereld te zien. Als het even mogelijk was, kozen we voor een kleinschalig hotel of een Bed & Breakfast. Dit vanwege het persoonlijke karakter, de vaak mooie locaties en het feit dat je makkelijker contact met de medegasten maakt. De ervaring die we hiermee hebben opgedaan is gebruikt om het onze gasten ook naar de zin te maken.

Onze B&B bestaat uit twee vakantiehuisjes, een appartement en een aparte stalling voor uw paard. Elk huisje heeft een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een keukenblok.
De keukens zijn voorzien van apparatuur waarmee je je kopje koffie of thee kan zetten, maar ook een maaltijd mee kan bereiden. Het bier of de wijn kan koud in de koelkast natuurlijk.

In huisje 1 zit een aparte bedstee in de woonkamer, met een tweepersoonsmatras. Dit huisje beschikt ook over een serre die uitkijkt op het weiland van de paarden.
Bij huisje 2 staat een pipowagen waarin een tweede slaapkamer gemaakt is, met een tweepersoons bed erin.
Huisje 3, het appartement, is een grote loft met een eigen opgang naar de weg toe. Hierin kunnen twee personen slapen en uitgebreid badderen in de bad-stee.

De stille omgeving zorgt al voor een goede nachtrust, en daar doet de goede kwaliteit van onze matrassen nog eens een schepje bovenop.
Een eigen terras en de ligging tussen de bomen geeft de huisjes veel privacy, wat uitnodigt om er tijd door te brengen.
Er zit centrale verwarming in, zodat de huisjes ook bij kouder weer heel comfortabel zijn.